Post by wrenunorsearna on Feb 19, 2022 0:15:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu səhv açarları ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
Bubble Shooter Casual tyjx
Bəyəndim amma bəziləri çox çətindir
Bu, indiyə qədərki ən pis oyun Sonic CD, ən darıxdırıcı oyundur, hətta oynamağa icazə vermir
Mən bu oyunu ilk dəfə oynayırdım amma sonra dostlarım dedi ki, gecələr bir sirr var və mən onların dediklərini etdim, ona görə də səs testi adlı gizli bir şey tapdım və onun üzərinə nömrə yazdılar, mən də 45 12 yazdım. və 25 və bundan sonra ekran dedi ki, Əyləncə Sonsuzdur və mən bunun nə demək olduğunu anladım Beləliklə, insanlar sonsuz səviyyələr üçün əylənirlər, ona görə də cavabı bilirdim İnsanlar sonsuz əylənirlər.
Sonic CD Classic Акционе zue
Həmişə bu oyunu sevirdim. Ancaq son zamanlarda iki səs effekti eyni vaxtda baş verəndə yüksək statik səs eşidilə bilər. Həmçinin düymələrin yerləşdirilməsi əla olardı.
Pis səs.. Bir şeyə tullanmaq və ya vurmaq zaman cızıq səsi kimi səslənir. Bir az bezdirici.
Heç işləmir, qəribə şeylər etməyə davam edir və sonra nədənsə oyundan çıxır.
Tətbiq əsasən mükəmməldir, lakin bu yaxınlarda reklamsız versiyanı almış olsam da, oflayn oynaya bilmədim! Tətbiqə sahibsinizsə, oflayn ola bilərdiniz.
Tamam
Oyun əsasən əladır, səviyyələri olduqca asan başa vura bilərsiniz və bu o qədər də çətin deyil, amma xaos zümrüdlərini əldə etmək, yəni zaman daşları çox çətindir. Mən bir dəfə Daş aldım və xaos zümrüdlərini əldə etmək üçün kifayət qədər zonalar yoxdur, amma əldə edə bilsəniz bütün xaos zümrüdləri daha asan, onda beş ulduza layiq olardı və bu, reklamlarda çox yaxşıdır və çox şey yoxdur və ümumi olaraq kifayət qədər şey var, əla oyundur, lakin xaos zümrüdlərini toplamaq çox çətindir
Mən bu oyunu çoxdan almışam, lakin reklamları silmək üçün alışımı bərpa etməyəcəm, xahiş edirəm onu düzəldin!
İdarəetmə bir az çətin, lakin sərin oyundur
Bu proqram yaxşıdır, amma hər dəfə mən onu oynayanda oyunun başlandığını bildirir və belə qalır. Əgər bu problemi həll etməsəniz, mən heç vaxt geri qayıtmayacağam.
kimsə bu klassikə nə etdi. hələ də oynana bilən oyundur, lakin sonic CD deyil
3 dəfə azaldın və 42 12 25 səsləri daxil edin və o, əyləncənin sonsuz olduğunu söyləyəcək
Buna görə mənim bu proqramla bağlı problemim var, niyə siz sonic 1 və 2 mobil üçün fırıldaqçı kodunu istifadə edə bilmirsiniz, səviyyə seçim kodu sadəcə bu mobil portda işləmir, ona görə də 4 ulduz da mobil səs maniası yaradır.
Bu oyun heyrətamizdir. Keçmiş/Gələcək mexaniki bəzi unikal oyun oynayır. Bu oyunda çoxlu gizli sirlər də var və siz nə tapacağınızı heç vaxt bilməyəcəksiniz. Bu oyun keçmişə əsl partlayışdır. Heç bir söz oyunu nəzərdə tutulmayıb. Mən həqiqətən həzz aldım
Mən klassik Sonic fanatıyam. Bir fan/oyunçu kimi Sonic CD məni dəli edir. Vaxt səyahəti gözəl bir fikirdir, lakin səviyyəli dizayn onu həqiqətən çətinləşdirir, buna görə də nöqtəni məğlub edir. VƏ SƏVİYYƏNİN DİZAYNI BAXIR! Qəribədir, yavaşdır və əksər zonalar təbiətə qarşı texnologiya mövzusuna belə uyğun gəlmir (Palmtree Panic və Stardust Speedway istisna olmaqla). Mariodan daha sürətli getmək istəyirsinizsə, Sonic CD almayın.
Həm sonik, həm də quyruqları bütün zaman daşları ilə döyəndə oyunu saxlamaq heç bir fayda vermir
Mən bunu hazırda Samsung Chromebook-da oynayıram və nəzarətçi dəstəyi yalnız qismən işləyir. Hərəkət etmək üçün sol joystikdən istifadə edə bilərəm, lakin digər düymələr heç nə etmir. Seçmə/tullama düyməsi yoxdur. Səhv bir şey etdimmi və ya nəyi bilmirəm, amma digər insanlar oyunda işləmək üçün Duelshock 3 nəzarətçi əldə edə bilirlər. Problemləri həll etmək üçün hər hansı bir məsləhət? Oyunun özünə gəlincə, mən onu bir neçə il əvvəl Kindle Fire-da oynamaq imkanı əldə etdim və onu çox bəyəndim.
Beləliklə, oyun heyrətamizdir. Hətta deyə bilərəm ki, bu oyunu oynamağa 2 gün sərf edə bilərəm. Sevdiyim hissə JP/EU və ABŞ musiqiləri arasında seçimdir, sadəcə heyrətamizdir, oyunun gedişatı hamardır, kilidi açıla bilənlər əladır. Mən bu oyunu hər kəsə tövsiyə edərdim.
Sonic CD Player Play Données Mobiles üçün Wi-Fi yoxdur
Bu, yaxşı oyundur, mən həmişə bunu oynamaq istəyirdim və idarəetmələr də yaxşıdır, ona görə də 5 ulduzlu SEGA-ya bu mobil telefonu hazırladığınız üçün təşəkkür edirəm, baxmayaraq ki, çoxlu reklamlar olsa da, hələ də yaxşıdır.
Mən bir çox Səs və Musiqi problemləri eşitdim və bu cür oyun təcrübəsini pozdu, amma yenə də çox yaxşı idi, bundan çox həzz alıram. Hesabım bir az daha yaxşı ola bilərdi.
Bu oyun çətindir və həm də köhnədir, lakin bu, mənim onu oynamağıma mane olmur. Bu oyunda mənə nifrət edən bəzi şeylər var, ona görə də iki ulduz verirəm, amma bütün yaxşı oyun segasında
Sonic CD Classic Aksi exyn
Bu retro video oyunları və ya Sonic oyunlarından zövq alan hər kəs üçün əyləncəli bir oyundur. Ekrandakı idarəetmələr kifayət qədər sadə olsa da, nəzarətçidən (tercihen 8bit M30) istifadə etməyi təklif edərdim. Premium versiya üçün mütləq 2 dollara dəyər.
İlk patron pisdir, amma bu yaxşı oyundur.
Bu, çox zəhmli oyundur, lakin 3 dəqiqənizi ayırsanız və təsadüfən fasilə verməsəniz, Sonic "Mən buradan çıxdım!" deyəcək. Və oyunçu dərhal "Oyun Bitdi" alacaq Ürkütücü musiqi ilə də ümid edirəm ki, oyunu ilk dəfə yüklədikdən sonra o, cövhər qəzaya uğramayacaq, əks halda 2,5 ulduz istəyəcəm, lakin 0,5s 1,5s 2,5s 3,5s və mövcud deyil. google-da 4.5s
Sonic CD Classic Hành động kqtl
Metal dəlilik 3-cü aktda atəşböcəkləri vurmaq çox çətindir və yumurtaçı boss döyüşü mənim vurmağım çox çətin olan atəşböcəkləri ilə bağlı bir işi başa çatdırmağım üçün 40 gün çəkdi və bütün pullarınızı götürdülər, ona görə də ona bir ulduz verdim.
Bəyəndim amma ikinci zonada çətindir zəhmət olmasa işi asanlaşdırmaq üçün düzəldin😃😐😁 Əgər etsəniz mən 5ulduzlu rəyi qiymətləndirərəm, xahiş edirəm oyunu asanlaşdırın😁 yaxşı cəhd edəcəm😇
Xüsusi mərhələlərin nəticələri ekranında s9+ vizual nasazlığından istifadə Crackly audio Menyuda Sega reklamlarını silmək üçün seçim yoxdur
Sonic CD Classic Hərəkət pltt
Nəyə görə hamının sonsuz sirr haqqında nəsə danışdığını və qorxulu şeylərdən bəhs etdiyini başa düşürəm, amma bu oyun haqqında başqalarının boş rəylərinə məhəl qoymuram. Əvvəla, məncə, bu oyun əladır! Boss səviyyələri çox da çətin deyildi və mən bu oyunu oynayanda çox əyləndim!